Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Έργα και Ημέρες της Νέας Τάξης Πραγμάτων

| Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014
Το παρασκήνιο ελέγχει τον πλανήτη μας εδώ και πολλές χιλιάδες χρόνια, και είναι πολύ σκοτεινό σύμφωνα με τα ιστορικά γεγονότα που έχουν συμβεί κατά παρελθόν, που συμβαίνουν στο παρόν και που αναμένονται στο μέλλον. Kατά καιρούς βλέπαμε τους προέδρους των κρατών στην τηλεόραση να παραμυθιάζουν, βροντοφωνάζοντας στη μάζα προβάτων «Νέα τάξη των Πραγμάτων θα επιβάλουμε, τέλος!», και όλοι αυτοί μέχρι σήμερα έχουν τόση έπαρση που έχουν καβαλήσει την καλαμιά τα λαμόγια! Όπως τώρα, στον 21ο αιώνα, καταστρέφεται η οικονομία και αν κάτι δεν το σταματήσει θα οδηγηθούμε προφανώς σε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο ή είναι μια πρόβα «τζενεράλε» για να δουν κάποιοι πώς οδεύουν τα σχέδιά τους, έτσι καταστράφηκαν πριν τους δύο παγκοσμίους πολέμους οι οικονομίες των λαών - ισορροπίες κατά τα άλλα ψεύτικες, τεχνητές - ώστε για να υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, θα πρέπει να έχουμε το οξύμωρο, τους καταναλωτές με λεφτά στο χέρι, τα οποία δεν έχουν αξία γιατί δεν θα υπάρχουν αγαθά για να αγοράσεις. Σκεφτείτε τα ράφια άδεια και να μην μπορείς να αγοράσεις τίποτα!

Μετά τους παγκόσμιους πολέμους είπαν στους λαούς ότι «καταστράφηκε ο κόσμος», επιπρόσθετα τα έξοδα ήταν υπέρογκα, αλλά κατά τα άλλα «πάρτε λεφτά να τον ξαναχτίσετε!»  βλ. Σχέδιο Μάρσαλ. Αυτό σημαίνει ότι το πρόβλημα δεν ήταν ποτέ πραγματικά οικονομικό. Στην ψηφιοποιημένη εποχή μας όλο το χρήμα κινείται μέσω του υπολογιστή. Έκαναν όλους τους ανθρώπους να πιστέψουν σ’ένα όνειρο μιας καλύτερης ζωής και επένδυσαν τόσο πολύ στο «μουσαντένιο χρήμα», στις ΗΠΑ, στην Γερμανία, στην Ιαπωνία, ενώ στην πραγματικότητα δεν υπήρχε χρήμα, ένα κόλπο, γιατί τα αγαθά υπάρχουν και εκεί ο κόσμος ζούσε με ένα τρόπο θαυμαστό, ενώ αλλού ο κόσμος ζούσε στη φτώχεια και με στερήσεις. Για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων υπάρχει απόθεμα ανθρώπων παντού για επαναστάσεις κάθε είδους, απόθεμα ανθρώπων και πληθυσμών έτοιμων να τους χρησιμοποιήσουν ανά πάσα στιγμή. Όλοι οι άνθρωποι είχαμε σύνδρομα στέρησης, δηλαδή πιστεύαμε ότι μας έλειπαν πράγματα, με αποτέλεσμα να μας κάνουν τελικά υπερκαταναλωτές για να θέλουμε διαρκώς περισσότερα υλικά αγαθά που δεν μπορούσαμε να τα ‘χουμε και αυτό πέρασε και από τους κυβερνήτες βλ. Α. Παπανδρέου, με συνήθειες όπως μίζες, απάτες, ρεμούλες και ασυδοσίες και άλλα. Όλοι αυτοί έχουν τα σχέδιά τους, και όποιος θεσμικός παράγοντας δεν ακολουθεί τις εντολές της Νέας Τάξης Πραγμάτων ή τον δολοφονούν ή τον κάνουν ρεζίλι και τον εξοντώνουν ηθικά, με σκάνδαλα με την βοήθεια των μέσων μαζικής εξαπάτησης.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων τρομοκρατεί την ανθρωπότητα με τις τρομοκρατικές ενέργειες, τις φυσικές καταστροφές, τα διατροφικά σκάνδαλα, με την υγεία και με την οικονομία και όλα αυτά για να μην σκέφτεται ο άνθρωπος και να ακολουθεί το κοπάδι. Η κρίση είναι ψέμα! Για να μπορέσει ο κόσμος να αποκτήσει τα πάντα, όλα εδώ και τώρα, παράλληλα στο παρόν συμβαίνουν τα παραπάνω, άρχισαν οι πιστωτικές κάρτες, με συνέπεια να χρεώνεται και μετά δημιουργήθηκαν τα δάνεια για να είμαστε εξαρτημένοι. Όλοι ελέγχονται! Όλοι είναι χρεωμένοι βάση δανείων, δηλαδή, οι πολίτες δανείζονται από τις τοπικές τράπεζες και κράτη από την παγκόσμια τράπεζα και θεωρείται επιτυχία που πήραν αντί να πουν «πω ρε τι κάναμε»! Κατέστρεψαν την νεολαία μας ηθικά, πνευματικά. Η παιδεία χτυπήθηκε, στα σχολεία δίνουν βιβλία χαμηλού επιπέδου με αποτέλεσμα τα παιδιά να μην μπορούν να μάθουν τίποτα! 

Retrivo Corvo

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή