Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Το μήνυμα των εορτών

| Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013
Νομίζεις ότι δεν πιστεύεις στον Άγιο Βασίλη πλέον κι ότι απλά σου αρέσει το πνεύμα των Χριστουγέννων; Η αλήθεια είναι ότι πιστεύεις και σε πολλούς μάλιστα. Δεν κάνω λόγο για τον ηλίθιο γέρο της Coca Cola. Αλλά ούτε, αν κάτι τέτοιο υποψιάζεσαι, για τους «αγίους» της πίστης που έχεις. Μιλάω για τις ιστορίες και τα παραμύθια που σου πουλάνε και τα έχεις καταπιεί. Δεν πιστεύεις στον Άγιο Βασίλη αλλά όλη σου η ιδεολογία είναι για παράδειγμα στο δώρο Χριστουγέννων - λες και αν δεν το πάρεις χάθηκες, μισθωτέ σκλάβε. Κι όταν το πάρεις, τρέχεις να αγοράσεις χριστουγεννιάτικα, αλλά αυτό δε συμβαίνει μόνο αυτή την περίοδο. Όλες τις εποχές και όλο τον χρόνο και όλη τη ζωή σου τα έχεις ασφυκτικά εγκλωβισμένα σε ψέματα και παραμύθια, σε μύθους και φαντασιώσεις που αν κάτσεις να το σκεφτείς, είναι τόσο ηλίθια όλα τους όσο το να πιστεύεις στον συγκεκριμένο. Εγώ είμαι εδώ όχι για να δημιουργήσω μύθους, αλλά για να καταστρέψω τους παλιούς. Πάρτο όπως θέλεις. Και καλή ξελευτεριά. 

The X-Human

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή