Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Welf Herfurth: A Life in the Political Wilderness

| Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013
Ένα εξαιρετικό πόνημα από τον Welf Herfurth, εθνικοαναρχικό ακτιβιστή, θεωρητικό και συγγραφέα. O Welf Herfurth γεννήθηκε στη Γερμανία το 1962, ενώ τώρα ζει με την οικογένειά του στο Σύδνευ της Αυστραλίας. Το "A Life in the Political Wilderness" είναι μια συλλογή αυτοτελών κειμένων που κυκλοφόρησε το 2011 από το πορτογαλικό Finis Mundi Press. 240 σελίδες στην αγγλική, με θέματα για τη θέση του φυλετισμού σε μια παγκοσμιοποιημένη κοινωνία, το δημοκρατικό αδιέξοδο, το ρόλο της Αριστεράς και της Δεξιάς στο σύγχρονο πολιτικό σκηνικό, την τυραννία του ατομικισμού στις φιλελεύθερες κοινωνίες, την μεσαία τάξη και την επανάσταση, την ελευθερία του τύπου και άλλα ενδιαφέροντα κεφάλαια, με την οπτική του Εθνικοαναρχισμού.

Το βιβλίο διατίθεται από την Arktos και μπορείτε να το αποκτήσετε από τον παρακάτω σύνδεσμο:  Welf Herfurth: A Life in the Political Wilderness

"O Welf Herfurth είναι μια φωνή στην έρημο, ένας δάσκαλος για την εποχή μας. Δημιουργός και διαμορφωτής, ένα προπύργιο της λογικής, σε έναν ολοένα και πιο επικίνδυνο και απρόβλεπτο κόσμο." - Troy Southgate

"Μετά τα βήματα κορυφαίων ευρωπαίων στοχαστών, όπως ο Ιούλιος Έβολα και ο Όσβαλντ Σπένγκλερ, o Welf Herfurth αναλύει τη μεταδοτική δύναμη του πολιτικού υπερεαλισμού στη μεταμοντέρνα κοινωνία της εξάρτησης από τα media." - Tomislav Sunic

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή