Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Ένας χρόνος "Exit Area"!

| Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013
Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την πρώτη μας ανάρτηση. Σε αυτό τον πρώτο μας χρόνο είχαμε την ευκαιρία να αναπτύξουμε τόσο τη δική μας, ξεχωριστή αρθρογραφία, όσο και να αναδημοσιεύσουμε εξαιρετικά επίσης κείμενα από σελίδες τις οποίες παρακολουθούμε. 235 αναρτήσεις, περισσότερες από 100.000 επισκέψεις, μα το σημαντικότερο, που υπερβαίνει τους αριθμούς, διάθεση για να συνεχίσουμε. Παράλληλα, με πολύ περιορισμένα μέσα, κυκλοφορήσαμε δύο τεύχη "Μηδέν Τελεία", δύο εφημεριδάκια δρόμου ενώ στα προσεχή πλάνα είναι, πέρα από το τρίτο τεύχος του περιοδικού, η κυκλοφορία ενός βιβλίου. Όλα αυτά ελπίζουμε να έχουν ολοκληρωθεί μέσα στο 2013. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες για τη στήριξή τους και όλα τα θετικά σχόλια για τη δουλειά μας. Χαιρόμαστε να λαμβάνουμε μηνύματα ένδειξης του ότι αυτό που κάνουμε δεν πάει χαμένο, κάθε άλλο μάλιστα, είναι τροφή για σκέψη σε ολοένα και μεγαλύτερο αναγνωστικό κοινό. Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους και τις συντρόφισσες που έχουν συνεισφέρει στην παραγωγή κειμένων, τόσο για την ιστοσελίδα, όσο και για το περιοδικό. Χωρίς το ομαδικό του πράγματος, δε θα είχε νόημα να συνεχίσουμε.

Κλείνοντας τη μικρή αυτή επετειακή δημοσιεύση, θέλουμε να κάνουμε ένα μικρό δωράκι στον πρώτο φίλο ή φίλη που θα επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας exitarea@yahoo.gr με τίτλο μηνύματος "Ένας χρόνος Exit Area". Θα του αποστείλουμε τα τρία τεύχη (μαζί με το δοκιμαστικό) του περιοδικού μας, τα δύο εφημεριδάκια δρόμου, ένα cd και ένα βιβλίο.

Συντροφικούς χαιρετισμούς,
η συντακτική ομάδα του www.exitarea.gr


Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή