Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Εθνικοαναρχισμός: Ήρωες και φαύλοι

| Τρίτη 7 Μαΐου 2013
Αυτό είναι το πέμπτο βιβλίο στην πολύ ενδιαφέρουσα σειρά για τον Εθνικοαναρχισμό, με τίτλο "Heroes and Villains". Η επιμέλειά του έχει γίνει και αυτή τη φορά από τον Troy Southgate, ενώ έχουν συμμετάσχει οι Wayne John Sturgeon, Keith Preston, John Howells, Craig FitzGerald, Jamie O'Hara, Joshua Bates, Colin Lockwood και Nathan Wild. Σε αυτή την έκδοση αναλύονται ζητήματα που έχουν να κάνουν με τους "καλούς" και τους "κακούς" της Παγκόσμιας πολιτικής σκηνής, με την έννοια ότι πάντοτε υπήρχαν οι ευγενείς και ηθικοί απέναντι στη διαφθορά και την εκμετάλλευση. Αντικαπιταλιστές, επαναστατικές φυσιογνωμίες, ανήσυχα πνεύματα, αποκεντρωτιστές, ελεύθεροι στοχαστές, αυτόνομοι, οργανικοί κηπουροί, θιασώτες της εναλλακτικής οικονομίας, ιθύνοντες και διαμορφωτές μιας νέας αντίστασης, ενός πολύμορφου μέλλοντος, ενάντια στο κεφάλαιο και τον καπιταλισμό, τις τράπεζες, τους πολιτικούς, τους στρατούς, την εκκλησία, τις μυστικές υπηρεσίες, την αστυνομία, τους θιασώτες του πολυπολιτισμού, την εξουσία των εθνοκρατών πάνω στον άνθρωπο. 150 σελίδες στα αγγλικά, σε ασπρόμαυρη έκδοση, από το Black Front Press, μια σημαντική κυκλοφορία, που σας καλούμε να ενισχύσετε.

Email παραγγελιών: arktoslondon@yahoo.co.uk
Facebook profile: Black Front Press 

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή