Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Η Οργή

| Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012
Είναι η οργή... Από το πρωί ανοίγοντας τα μάτια και σχεδιάζοντας τη μέρα, ως τη στιγμή που το τικ τακ του ρολογιού από ενοχλητικός θόρυβος σβήνει μέσα στα δευτερόλεπτα που μετρά. Αναλύοντας και βλέποντας ιδίοις όμμασι την κατάσταση συμπεριέλαβα στους εχθρούς την αδιαφορία, τον εγωισμό των νεοελλήνων. Πόσα λεφτά καθαρίζουν, τι αυτοκίνητο έχουν, σε ποια μπουζούκια τα έσπασαν και πόσες γκόμενες πήδηξαν... Η άλωση έρχεται πάντα εκ των έσω. Η οργή κύλησε στο αίμα μου και όχι ο φόβος. Μα και η στεναχώρια, προσωπικά οφέλη δεν έχω. Μία αληθινή αγάπη μόνο. Πατρίδα! Ακούστηκε από τόσα βρώμικα χείλη που έχει αρχίσει να ξεφτίζει η αγνή σημασία της στα μάτια της παρηκμασμένης κοινωνίας μας. Αυτός είναι ο σκοπός τους, σε ένα δήμο εκατό και πλέον χιλιάδων κατοίκων να μην νοιάζεται κανείς να προσφέρει ανιδιοτελώς. Προέχει η μίζερη καταναλωτική ζωή τους. Η διασφάλιση των προνομίων τους. Δεν ενδιαφέρονται για το σύνολο. Για το έθνος που δημιούργησε τον λαμπρότερο πολιτισμό! Η ψυχή μου φτερούγισε γράφοντας την τελευταία πρόταση! Το ξέρω όμως πως δεν θα κρατήσει. Η ανησυχία ακολουθεί κρατώντας με ξύπνιο στις τρεις το πρωί και ας δουλεύω στις πέντε. Τη σκυτάλη παίρνει και πάλι η οργή... Όλα τα συναισθήματα αδέρφια να γίνουν οργή! Ένα ποτάμι που δεν θα το σταματά καμία υπόσχεση από τους επαγγελματίες πολιτικούς. Δεν περιμένω να ξυπνήσει η αμόρφωτη πολιτικά πλειοψηφία ειδάλλως θα ήμουν δημοκράτης. Τους τριακόσιους περιμένω να σταθούμε πλάι πλάι με έναν όρκο: τη Λευτεριά!

Άρης
Αυτόνομοι Εθνικιστές Βόλου
anvolos@yahoo.gr

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή