Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Παρέμβαση Εθνικοαναρχικών στο Σύδνευ υπέρ του Αγώνα των Παλαιστινίων για αυτοδιάθεση

| Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012
Μερικοί μόνο διαδηλωτές είναι αρκετοί για να σκορπίσουν την ανησυχία σε εκατοντάδες άλλους, με την παράλληλη συμμετοχή τους σε συγκέντρωση για την Παλαιστίνη. Στο Σύδνευ της Αυστραλίας, το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε ανοικτή εκδήλωση συμπαράστασης στον Αγώνα των Παλαιστινίων για Αυτοδιάθεση στη Γάζα, στην οποία συμμετείχε ένα μικρό εθνικοαναρχικό μπλοκ με κεντρικό σύνθημα "Free Palestine, free Gaza, liberate all ghettos". Δεν έλειψαν μικροεπεισόδια από τις γνωστές γκρούπες που εμπορεύονται τέτοιες εκδηλώσεις αλληλεγγύης, χωρίς όμως ουσιαστικό αντίκτυπο στη συμμετοχή του μπλοκ. Παρά την προσπάθεια των επαγγελματιών αριστεριστών να επιτεθούν μεμονωμένα κατά τη διάρκεια αλλά και μαζικά μετά το πέρας της συγκέντρωσης, αποκρούστηκαν επιτυχώς. Αυτή υπήρξε και μια μικρή νίκη διότι η συμμετοχή γενικά είχε καλή αντιμετώπιση και θετική σε μια μερίδα των συμμετεχόντων. Η μικρή ανακοίνωση που βγήκε με αφορμή τα γεγονότα αυτά είναι αρκετά κατατοπιστική:

"It is a great shame that a few blinkered individuals chose to make the demo about themselves, shouting nonsensical and ill-informed epithets, rather than standing in solidarity and for the cause itself and the innocent civilians, mainly women and children, who have been directly targeted in the horrific assault. Alas, such are the tactics as a last line of defense by those stuck in their dogmatic cages, without an argument, and who cannot debate in a civil and respectful manner. Despite a small minority of ignorant individuals violently assaulting the National-Anarchist demonstrators, threats of violence, biased and ill-informed news media reports, it must be said that our support and show of solidarity for the Palestinian cause was very well received, with a number of individuals not associated with the N-AM demonstrators telling the usual dogmatic rent-a-mob to go away and leave the N-A demonstrators alone."

Ακολουθούν κάποια videos: Press TV Global News, Dystopia UK

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή