Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Troy Southgate: Εθνικοαναρχισμός, θεωρία και πράξη

| Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012
Αυτό είναι το τρίτο βιβλίο στη σειρά των θεματικών που αφορούν τον Εθνικοαναρχισμό, με τα προηγούμενα δύο για όσους δεν τα έχουν υπ' όψιν τους να είναι τα "Εθνικοαναρχισμός, ένας αναγνώστης" και "Εθνικοαναρχισμός, ιδέες και θεματικές", όλα με συγγραφέα τον Βρετανό Troy Southgate. Στη νέα αυτή έκδοση 164 σελίδων, ο συγγραφέας προβάλλει τη δυναμική του Εθνικοαναρχισμού σε σχέση με τα αποτυχημένα μοντέλα της Αριστεράς και της Δεξιάς, εστιάζοντας στην "Επόμενη Μέρα", στη βάση της δημιουργίας αυτόνομων αποκεντρωμένων κοινοτήτων, στις οποίες οι άνθρωποι θα έχουν τη δυνατότητα να εκφραστούν ελεύθερα και δημιουργικά, μακρυά από τον κομφορμισμό, τον υλισμό, την τεχνοκρατία και τον αδηφάγο υπερκαταναλωτισμό που κληροδότησε στις σύγχρονες ανθρωπομάζες ο δυτικός πολιτισμός. Τονίζει ότι οι κοινότητες αυτές είναι σε θέση να αναπτυχθούν πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά, μέσα από ένα πλαίσιο ανάπτυξης κοινού αξιακού κώδικα που θα βασίζεται στις αρχές της αλληλοεκτίμησης, του σεβασμού, της αλληλεγγύης, της συντροφικότητας, της ανιδιοτελούς προσφοράς και του εθελοντισμού.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από το Black Front Press και μπορείτε να το παραγγείλετε μέσω του blackfrontpress@yahoo.co.uk. Για όλη τη σειρά των βιβλίων επισκεφτείτε το link που παρατίθεται.

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή