Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Morgenröte - Momente der Wahrheit

| Κυριακή, 27 Ιουλίου 2014
Έπεσε πριν λίγες μέρες στα χέρια μου η νέα δουλειά των Γερμανών Morgenröte, η δεύτερη ολοκληρωμένη τους. Η πρώτη είχε κυκλοφορήσει πριν τέσσερα χρόνια, και θυμάμαι πως είχε κάποια καλά στοιχεία, και εκείνη τη χαρακτηριστική γυναικεία φωνή που πρόσθετε ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον στο συνολικό αποτέλεσμα. Εδώ τα πράγματα αλλάζουν εμφανώς προς το καλύτερο σε όλα τα επίπεδα. 

Οι συνθέσεις είναι σαφώς βελτιωμένες, τα μουσικά θέματα έχουν μια καλή αλληλουχία και συνέχεια και το αποτέλεσμα ακούγεται πιο συμπαγές και ολοκληρωμένο. 10 κομμάτια μελωδικού identity rock με κάποια σποραδικά metal στοιχεία, με πρωταγωνιστές τις γυναικείες φωνές και τις  lead κιθάρες, με αμείωτο το ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκεια του album, χωρίς να ενοχλεί το ότι οι Morgenröte τραγουδούν στη μητρική τους γλώσσα. Καλύτερες στιγμές τα "Traume Aus Chemie", "Rue an Einen Landsmann", "Stimme der Wahren Heimat" και "Nur ein Augenblick (Hiroshima)". Πολύ καλή επίσης η στιχουργική προσέγγιση του γκρουπ, με κοινωνικοπολιτικό στίχο, ενώ την κυκλοφορία ολοκληρώνει το επίσης αξιόλογο αισθητικό αποτέλεσμα του booklet. Μια παραγωγή της OPOS Records. Αξίζουν της προσοχής σας!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Mind Terrorist - Μήνυμα Ελήφθη

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή